Synergie wint 23e Waaslandhaventornooi

Het 23e Waaslandhaventornooi stond in het teken van de viering van 35 jaar Maatschappij Linkerscheldeoever (MLSO). Onder een stralende zon waren er tal van activiteiten die de sfeer op en naast de terreinen zeer aangenaam maakten.

Uiteraard kwamen de meeste bedrijven om te voetballen en een gooi te doen naar de wisselbeker. De eerste wedstrijden werden in poules afgewerkt waarna de best geplaatsten in wedstrijden met rechtstreekse uitschakeling het beste van zichzelf gaven. Vanaf dan werd er op het scherp van de snee gespeeld, ondanks de warmte. Maar aangemoedigd door de vele supporters, onder de muziek van de coverbandjes, was het erop of eronder.

De halve finales gingen tussen Synergie 1 – ADPO-LLH en Remo2 – ITC RUBIS. De verliezende finalist van vorig jaar, Synergie 1, was duidelijk de sterkste tegen ADPO-LLH. Eerder verrassend won Remo2 de wedstrijd tegen ITC RUBIS.

In de finale begon de vermoeidheid te wegen. Maar Synergie 1 deed er alles aan om eindelijk de beker te winnen. Remo 2 was een eervol verliezer en de sfeer bij hun ploeg en bedrijf werkte aanstekelijk.

 

Ook de damesploegen speelden leuke en verbeten wedstrijden. Dit jaar waren er 4 ploegen ingeschreven. De dames van Gorselé waren in de finale duidelijk de sterkste en wonnen andermaal de beker.

Bedankt aan MLSO, KSK Kallo en alle andere partners.

 

Enkele foto’s.