BSW huldigt kampioenen

Naar jaarlijkse gewoonte sluit Bedrijfssport Waasland het zaalvoetbalseizoen af met de bekerfinale en de huldiging van de kampioenen en topscoorders.

Op vrijdag 22 juni 2018 streden SEPIA en LAWTER om de beker.

Bekerfinalisten Lawter en Sepia

 

Het begin van de match was spannend en gelijkopgaand. Daarna stak SEPIA een tandje bij en dat resulteerde snel in een 2-0 voorsprong. De spelers van LAWTER gaven niet af en bleven vechten voor de aansluitingstreffer. De vele supporters van SEPIA konden niet verhinderen dat LAWTER 2-1 scoorde. De vreugde van LAWTER was van korte duur want SEPIA scoorde nu snel na elkaar enkele doelpunten. Hoewel LAWTER bleef strijden won SEPIA uiteindelijk verdiend met 7-2!

Na overhandiging van de beker volgde de klassieke huldiging van de ploegen en topscoorders van de competitie. Vooraleer zij hun prijzen in ontvangst mochten nemen, werden de scheidsrechters van BSW in de bloemetjes gezet voor hun inzet tijdens het voorbije seizoen.

In 1e afdeling werd MONUMENT CHEMICAL verdiend kampioen. De topscoorder van de reeks was Lars De Smet van DEME.

In 2e afdeling eindigde KCS als eerste en met Marc Samari hadden zij ook de beste doelpuntenmaker in hun rangen.

CARPE DIEM probeert volgend jaar terug aansluiting te vinden met de hogere reeksen na het behalen van hun titel in de 3e afdeling. In deze reeks waren er 2 topscoorders, Andy Janssens van FORZA MERTENS en Jason Van Esbroeck van ADPO-LLH.

In de 4e afdeling was RISING SUN veel te sterk voor de andere ploegen, met een doelpuntenmachine als Steven Van Goethem is dat dan ook niet verwonderlijk.

Meer foto’s van de bekerfinale en de huldigingen zijn hier te bekijken.

Tot volgend jaar!