After Work Badminton valt weer in de smaak!

Donderdag 22 maart was sporthal De Sportstek in Stekene onze vertrouwde locatie voor een nieuwe editie van onze After Work Badminton. Daar waar er vorig jaar 35 ploegen deelnamen, waren er dit jaar maar liefst 43 ploegen ingeschreven van in totaal 21 verschillende bedrijven. De hogere opkomst is misschien te verklaren omdat het dit jaar op een donderdag was in plaats van op een vrijdag? Of de toffe ervaringen van vorig jaar gingen de ronde en men vindt het gewoon leuk om samen met de collega’s een partijtje badminton te spelen tegen andere bedrijven en nadien nog gezellig iets te drinken? We houden het op dat laatste…

De ploegen waren ingedeeld in een reeks gevorderden (10 ploegen) en drie reeksen bij de beginners (33 ploegen).

Bij de gevorderden was DEME Smasht erop van DEME de sterkste ploeg. In deze competitie was het bij elke wedstrijd genieten van de verbeten strijd om elk punt.

Maar ook bij de beginners werden leuke wedstrijden gespeeld. Het dient wel gezegd dat het niveauverschil soms wat ver uit elkaar lag. De beste ploegen in de 3 reeksen waren: Qinetiq Space 6, MIWA 1 en Qinetiq Space 3.

Proficiat aan alle deelnemers en winnaars!

Op naar de volgende editie in 2019, waar we rekening zullen houden met een uitgebreider aanbod van categorieën.

Dank aan BC Stekene voor de goede samenwerking en eveneens een dankjewel aan onze sponsors die de organisatie van dit evenement mogelijk maakten: Erima – Ethias – Belgian Wines – DVV.

 

Bekijk de eindrangschikking en enkele sfeerbeelden.