After Work Badminton opnieuw avond vol sport en plezier !

 

Medewerkers van 22 verschillende bedrijven uit regio Waasland waren donderdagavond 21 maart opnieuw afgezakt naar de Sportstek in Stekene voor een avondje badminton. In totaal waren er 56 ploegen van 2 spelers ingeschreven, een echt succes! Voor de eerste keer hebben we een inschrijvingsstop moeten invoeren.

 Vorig jaar werd snel duidelijk dat het niveauverschil in de categorieën soms te groot was. Om het voor alle deelnemers aantrekkelijker te maken, waren er dit jaar 3 reeksen: beginners – geoefend – gevorderd. Elk team speelde 7 wedstrijdjes van 10 minuten. Van in het begin zat de sfeer er goed in. Teams van verschillende bedrijven supporterden voluit voor hun collega’s. Of net niet? Wie zou het beste resultaat van het bedrijf halen? After Work Badminton (AWB) is ook netwerken: tussen de wedstrijden door was er een gezellige drukte onder de verschillende deelnemers.

Bij de beginners was het erg spannend voor de eerste plaats tussen enkele teams van CEGELEC. Uiteindelijk was het Loslopend Pluimvee dat de overwinning binnenhaalde, net voor hun collega’s van Belabberde Service en Salonracketjes.

Een AWB staat ook bol van spitsvondige teamnamen. Misschien dat we volgend jaar een prijs moeten geven voor de meest ludieke ploegnaam?

 Bij de geoefenden werd al snel duidelijk dat in enkele ploegjes er wel heel goede spelers zaten. Het niveau was van in het begin dan ook vrij hoog, voor sommige teams was het vechten voor elk punt. Basisschool De Beuken was de verdiende winnaar in deze categorie.

 Ook bij de gevorderden spanning troef. Een aantal bedrijven hebben echt wel sterke spelers in hun rangen lopen. Maar net zoals vorig jaar was het opnieuw DEME dat het te kloppen team was en voor het 2de jaar op rij won. Fijn te horen dat de 2 collega’s van DEME elkaar hebben leren kennen op onze AWB.

Bekijk resultatenfoto’s.

Bedankt aan alle sportievelingen en BC Stekene voor de mede-organisatie !

CM Waas en Dender was met 8 ploegjes het grootst vertegenwoordigde bedrijf